TERAPIA PRIN REGRESIE

cu Elena Iulia Oprița.

Bun venit la secțiunea de Terapie prin Regresie, o cale fascinantă de a explora trecutul și de a elibera înțelegerea și vindecarea în prezent. Sunt Iulia Elena Oprița, și sunt aici pentru a te ghida într-o călătorie interioară profundă pentru a accesa resursele tale interioare și pentru a facilita procesul de vindecare și transformare.

Ce este Terapia prin Regresie?

Terapia prin Regresie este o formă de terapie care ne permite să explorăm experiențele trecute din această viață sau chiar din vieți anterioare, pentru a înțelege mai bine obiceiurile, blocajele și modelele noastre actuale. Prin intermediul acestei tehnici, putem elibera emoții reținute, identifica rădăcinile problemelor și găsi soluții pentru a aduce vindecare și transformare.

Indiferent de ce motive te aduc în căutarea terapiei prin regresie, sunt aici pentru a te sprijini în această călătorie de descoperire și vindecare interioară.

Pentru a începe această călătorie captivantă de explorare a trecutului și de eliberare a vindecării, te invit să mă contactezi pentru programarea unei ședințe de terapie prin regresie. Abia aștept să te sprijin în această experiență profundă și transformatoare.

De ce să alegi Terapia prin Regresie cu mine?

Cu o experiență bogată în terapia prin regresie, am ghidat numeroase persoane să exploreze trecutul într-un mod sigur și susținător. Înțeleg sensibilitatea acestui proces și sunt aici pentru a te ghida într-o experiență profundă și vindecătoare.

Terapia prin regresie poate ajuta la identificarea și eliberarea blocajelor emoționale, traumelor și modelor de comportament nedorite, permițându-ți să faci schimbări pozitive și durabile în prezent.

Prin explorarea trecutului, poți câștiga o înțelegere mai profundă a legăturilor dintre evenimentele trecute și experiențele actuale. Acest lucru poate oferi claritate și lumină asupra obstacolelor pe care le întâmpini.

Terapia prin regresie îți oferă oportunitatea de a experimenta vindecarea la nivel emoțional și mental, facilitând schimbările pozitive în gândire, comportament și relații.

În timpul ședințelor de terapie prin regresie, vei dezvolta o conexiune mai profundă cu tine însuți și vei accesa resurse interioare pe care poate nu ți le-ai fi imaginat.

  • Eliberarea blocajelor, fricilor, fobiilor și obsesiilor;
  • Anxietate și depresie;
  • Atacuri de panică;
  • Probleme relaționale;
  • Simptome fizice: durere, tensiune musculară;
  • Traume trecute;

Pret

Terapia prin regresie constă într-o ședință inițială – interviu
150 lei ( 60 minute )
  •  

Pret

Ședințe de regresie
(durata 2-3h)
100 lei ( 1 ora )
  •  

Formular de contact

VOI FI AICI

PENTRU TINE

Verified by ExactMetrics