PSIHOTERAPIE ONCOLOGICA

cu Elena Iulia Oprița.

Bine ai venit la secțiunea de Psihoterapie Oncologică, unde îți ofer sprijin și îndrumare în fața provocărilor emoționale și psihologice asociate cu diagnosticul și tratamentul cancerului. Sunt Elena Iulia Oprița, și sunt aici pentru a te ajuta să navighezi cu încredere prin această călătorie dificilă și pentru a-ți susține bunăstarea emoțională și mentală.

Ce este Psihoterapia Oncologica?

Psihoterapia oncologică reprezintă un sprijin esențial pentru cei care se confruntă cu cancer, atât pentru pacienții diagnosticați, cât și pentru familiile și îngrijitorii lor. Această formă de terapie se concentrează pe gestionarea anxietății, depresiei, stresului și altor emoții complexe care pot apărea în timpul tratamentului și al perioadei de recuperare.

Indiferent de stadiul în care te afli în această călătorie, nu ești singur. Sunt aici pentru a te ajuta să-ți găsești echilibrul emoțional și pentru a-ți oferi sprijinul necesar în timpul acestui proces dificil.

Pentru a începe această călătorie de vindecare și susținere în lupta cu cancerul, te invit să mă contactezi pentru programarea unei ședințe de psihoterapie oncologică. Abia aștept să fiu alături de tine și să te susțin în această etapă importantă a vieții tale.

De ce să alegi Psihoterapia Oncologică cu mine?

În calitate de terapeut cu o abordare sensibilă și empatică, îți ofer un spațiu în care poți exprima liber gândurile și emoțiile legate de diagnosticul și tratamentul cancerului.

Te sprijin în gestionarea anxietății, fricii, stresului și a altor emoții dificile care pot apărea pe parcursul călătoriei tale medicale. Vom lucra împreună pentru a-ți dezvolta resursele interioare pentru a face față provocărilor.

Scopul nostru este să îmbunătățim calitatea vieții tale în ciuda circumstanțelor dificile. Vei învăța tehnici de gestionare a stresului, de comunicare eficientă și de întărire a rezilienței.

Psihoterapia oncologică nu se adresează doar pacienților, ci și familiilor și îngrijitorilor lor, oferindu-le un spațiu pentru a-și exprima emoțiile și pentru a învăța să sprijine persoana dragă în lupta lor.

  • Gestionarea emoțiilor negative asociate cu boala
  • Identificarea și accesarea resurselor în perspectiva luptei cu cancerul
  • Identificarea mecanismelor proiective și rolul credințelor limitative în percepția bolii
  • Reducerea anxietății, depresiei și atacurilor de panică
  • Restabilirea echilibrului afectiv-emoțional al familiilor și apropiaților persoanelor diagnosticate cu cancer

Pret

Psihoterapie oncologică/ședință
200 lei ( 50 minute )
  •  

Formular de contact

VOI FI AICI

PENTRU TINE

Verified by ExactMetrics