Psihoterapie de Cuplu

Bine ai venit pe pagina de Psihoterapie Individuală!

În acest spațiu confidențial, îți ofer oportunitatea de a explora și de a îmbunătăți relația ta de cuplu, de a depăși obstacolele și de a construi o bază solidă pentru o conexiune mai profundă și mai armonioasă.

Ce este Psihoterapia de Cuplu?

Psihoterapia de Cuplu este o modalitate eficientă de a aborda provocările și neînțelegerile care pot apărea în relația ta. Indiferent dacă sunteți într-un moment de criză sau doriți să vă întăriți legătura deja puternică, terapia de cuplu oferă un cadru în care puteți comunica deschis și în siguranță, pentru a găsi soluții și a face față provocărilor în mod constructiv.

Indiferent de provocările pe care le întâmpinați în relația voastră de cuplu, sunt aici pentru a vă sprijini în călătoria voastră către o conexiune mai profundă și mai armonioasă. Aștept cu nerăbdare să lucrez alături de voi și să vă ajut să construiți o relație de cuplu mai fericită și mai satisfăcătoare.

Pentru a începe această călătorie de transformare în relația voastră, vă invit să mă contactați pentru a programa o ședință de psihoterapie de cuplu. Cu profesionalism și empatie, sunt aici să vă sprijin în fiecare pas al drumului.

De ce să alegeți Psihoterapia de Cuplu cu mine?

Cu o experiență vastă în psihoterapia de cuplu, am ajutat numeroase cupluri să depășească conflictele și să-și îmbunătățească comunicarea. Înțeleg dinamica complexă a relațiilor și sunt aici pentru a vă ghida pe amândoi în direcția unei conexiuni mai profunde și mai autentice.

În calitate de terapeut neutru, ofer un spațiu în care fiecare partener se poate exprima fără judecată. Voi asculta și vă voi ajuta să înțelegeți punctele de vedere unice și să găsiți soluții care să funcționeze pentru amândoi.

Împreună, vom explora rădăcinile problemelor și obiceiurile care pot afecta relația voastră. Prin înțelegerea în profunzime a acestor aspecte, veți putea să comunicați mai eficient și să vă susțineți reciproc în atingerea obiectivelor voastre.

În cadrul terapiei de cuplu, veți învăța tehnici și strategii practice pentru a vă îmbunătăți comunicarea, a rezolva conflictele și a crea o legătură mai puternică și mai sănătoasă.

  • Dificultăți de comunicare și relaționare
  • Dificultăți de intimitate și sexualitate
  • Amplificarea emoțiilor pozitive în relația de cuplu
  • Divorț
  • Probleme de angajament și fidelitate
  • Adulterul – vindecarea și reconectarea partenerilor după o relație extraconjugală
  • Gelozie

Pret

Psihoterapie de cuplu/sedinta
350 lei ( 90 minute )
  •  

Formular de contact

VOI FI AICI

PENTRU TINE

Verified by ExactMetrics