PSIHONUTRITIE

cu Elena Iulia Oprița.

Bun venit la secțiunea de Psihonutriție, unde îmbinăm expertiza în psihoterapie cu abordarea nutrițională pentru a sprijini starea ta de bine fizică și mentală. Sunt Iulia Elena Oprița, și sunt aici pentru a te ghida în călătoria de a găsi echilibrul între minte și corp prin intermediul unei abordări holistice.

Ce este Psihonutritia?

Psihonutriția este o abordare inovatoare care combină principiile psihoterapiei cu cele ale nutriției sănătoase, cu scopul de a îmbunătăți atât sănătatea mentală, cât și cea fizică. Această abordare holistică recunoaște legătura strânsă dintre minte și corp și oferă instrumente pentru a gestiona emoțiile, obiceiurile alimentare și sănătatea globală.

Indiferent dacă îți dorești să îmbunătățești relația cu mâncarea, să gestionezi stresul sau să obții o perspectivă mai sănătoasă asupra corpului tău, psihonutriția este cheia pentru a-ți atinge obiectivele.

Pentru a începe această călătorie de transformare și vindecare, te invit să mă contactezi pentru programarea unei ședințe de psihonutriție. Abia aștept să te sprijin în căutarea echilibrului dintre minte și corp.

De ce să alegi Psihonutriția cu mine?

Înțeleg că sănătatea mentală și cea fizică sunt interconectate. Prin intermediul psihonutriției, te voi ajuta să explorezi modul în care obiceiurile alimentare pot influența starea ta emoțională și invers.

Fiecare persoană are nevoi și obiective unice. Împreună, vom crea un plan personalizat care să țină cont de nevoile tale specifice și să îți ofere resurse pentru a-ți îmbunătăți relația cu mâncarea și pentru a sprijini bunăstarea ta generală.

Vei învăța tehnici și strategii pentru a gestiona emoțiile care pot influența obiceiurile alimentare, ajutându-te să eviți supraalimentarea emoțională și să dezvolți o relație sănătoasă cu mâncarea.

Prin intermediul psihonutriției, vei descoperi cum alegerile alimentare pot contribui la nivelul de energie și vitalitate, ajutându-te să te simți mai bine atât mental, cât și fizic.

Împreună, vom lucra pentru a dezvolta abilități și obiceiuri durabile care să sprijine starea ta de bine pe termen lung, atât în interior, cât și în exterior.

  • Obezitate
  • Tulburări alimentare
  • Obiceiuri alimentare nesănătoase
  • Foame emoțională vs foame fiziologică
  • Înțelegerea relației minte-corp-hrană
  • Program de nutriție personalizat pentru 30 de zile

Pret

Psihonutriție/ședință
300 lei ( 90 minute )
  •  

Formular de contact

VOI FI AICI

PENTRU TINE

Verified by ExactMetrics