HIPNOTERAPIE

cu Elena Iulia Oprița.

Bun venit la secțiunea de Hipnoterapie, unde descoperi puterea propriei minți pentru a depăși obstacolele, a atinge obiectivele și a elibera potențialul interior. Sunt Iulia Elena Oprița, și sunt aici pentru a te ghida într-o experiență profundă și transformatoare de auto-descoperire și vindecare.

Ce este Hipnoterapia?

Hipnoterapia este o formă de terapie în care folosim starea de relaxare profundă, cunoscută sub numele de hipnoză, pentru a accesa și a influența subconștientul. În această stare, putem lucra cu obiceiuri nedorite, frici, stres și alte provocări pentru a le depăși și pentru a crea schimbări pozitive în gândire, comportament și sănătate.

Indiferent dacă îți dorești să depășești obiceiuri nedorite, să îți crești încrederea în sine sau să faci față anxietății, hipnoterapia este o modalitate eficientă de a-ți transforma viața.

Pentru a începe această călătorie de transformare și vindecare prin hipnoterapie, te invit să mă contactezi pentru programarea unei ședințe. Abia aștept să te sprijin în descoperirea puterii minții tale și în realizarea obiectivelor tale.

De ce să alegi Hipnoterapia cu mine?

Cu o experiență vastă în hipnoterapie, am ajutat numeroase persoane să-și transforme viața prin intermediul acestei tehnici puternice. Înțeleg puterea minții umane și sunt aici pentru a te ghida într-un mod sigur și eficient.

Împreună, vom dezvolta un plan de terapie personalizat care să răspundă nevoilor și obiectivelor tale specifice. Relația de încredere dintre terapeut și client este esențială în acest proces.

Hipnoterapia poate fi utilizată pentru a depăși blocajele mentale, obiceiurile nedorite, anxietatea, fricile și multe altele. Vei învăța tehnici pentru a-ți împuternici mintea să creeze schimbări pozitive.

Hipnoterapia te ajută să îți accesezi resursele interioare și să îți dezvolți potențialul pentru a-ți atinge obiectivele și aspirațiile.

Hipnoterapia nu se adresează doar aspectelor mentale, ci și celor fizice și emoționale, contribuind la îmbunătățirea calității vieții în multiple moduri.

  • Dificultăți de somn
  • Probleme legate de greutate (comportament alimentar)
  • Fobii simple: frica de zbor sau de condus, frica de înălțime sau de spații închise, frica de animale sau insecte;
  • Reducerea unor obiceiuri: fumat, rosul unghiilor
  • Procrastinare
  • Diminuarea stresului și relaxare
  • Reducerea durerii
  • Creșterea încrederii în sine

Pret

Hipnoterapie/ședință
350 lei ( 60 minute )
  •  

Formular de contact

VOI FI AICI

PENTRU TINE

Verified by ExactMetrics