DESPRE MINE

Cred că fiecare dintre noi are câte un cuvânt cheie care îi călăuzește existența. La mine au fost două astfel de cuvinte: curiozitate și cunoaștere, care au avut un marcaj foarte puternic mai ales în drumul meu profesional.

Despre mine

Einstein considera că: „Important este să nu te oprești niciodată din a-ți pune întrebări”, iar Osho spunea: „Cunoaștere înseamnă împlinire; a cunoaște este a fi”.

Așa a debutat activitatea mea de cercetare timp de 20 de ani în domeniul biologiei, mai exact al cercetării în domeniul medicinei regenerative. La un moment dat, am realizat că pot fi de folos oamenilor şi într-un alt mod, ajutându-i să-şi găsească singuri căile pentru stabilirea echilibrului psihic şi a armoniei interioare, decât căutând soluţii pentru diferitele lor afecţiuni. Sănătatea fizică nu poate exista fără o sănătate emoţională şi mentală.

Astfel, din 2010, a început drumul meu ca psiholog şi psihoterapeut, în prezent fiind psihoterapeut cu drept de liberă practică, specializarea Psihoterapie Integrativă, treapta Autonom, activitate pe care o desfășor în cadrul cabinetului personal din 2014.

În toată această perioadă am încercat să mă formez şi să mă specializez cât mai mult ca psihoterapeut integrativ în tehnici de dezvoltare personală, terapia de cuplu și dinamica iubirii (cuplu și sexualitatea), metode și tehnici integrative relaționale aplicate în terapia de cuplu (abordarea psiho-somatică), metode și tehnici specifice terapiilor corporale, terapie sistemică de familie, terapie oncologică, terapie individuală și de grup.

Curiozitatea s-a manifestat și în ceea ce privește legătura dintre Psihologie și Nutriție, respectiv domeniul Psihonutriției, pornită din dorința de a cunoaște mai mult mai mult despre modul de hrănire sănătos, despre greșelile pe care le facem în relația cu mâncarea, care este cauza acumulării kilogramelor în plus.

Știu că vor mai exista multe curiozități de acum în colo și rămân deschisă cunoașterii și experiențelor care întotdeauna duc spre evoluție.

Adresa

Bdv. Corneliu Coposu nr. 7 (Zona Piata Unirii) BUCURESTI

Telefon

+40 721 213 766

Email

cabinet@iuliaopritapsihoterapeut.ro

Indiferent de provocările cu care te confrunți în acest moment, sunt aici pentru a te sprijini în călătoria ta către bunăstare emoțională și mentală. Te invit să luăm această călătorie împreună și să descoperim resursele tale interioare pentru a-ți atinge potențialul maxim.

  • Experiență Solidă
  • Empatie și Înțelegere
  • Abordare Personalizată
  • Dezvoltare Continuă
  • Confidențialitate și Respect
Verified by ExactMetrics